Dyrenett.no
Dyrebutikker Andre Nettbutikker Andre Smådyrklinikker Andre Produkter Andre Oppdrettere Andre
Andre-forside
 Annonser
 Artikler
 Bøker
 Fakta
 Forum
 Kalender
 Klubber
 Linker
 Navn
 Nyheter
 Veterinær
 Ukens Kjæledyr
 Shopping
 Konkurranse
 Søkemotor
 Nyhetsbrev
 DyreKort
 Historier
 Bransjeregister
 Dyrebutikker
 Plakater
 Hjemmesider
Hest Hund Katt Fugl Gnager Fisk Andre
Motta Dyrenett.no
sitt nyhetsbrev:

Andre Artikler

Lag en hyggelig Jule-hjemmeside

Å friske opp din Dyrenett-123hjemmeside med Julestemning er overhodet ikke vanskelig eller tidskrevende. For det er selvfølgelig masse hjelp å få til din Dyrenett-123hjemmeside, så man kommer i riktig Julestemning på din hjemmeside. Les her om hvordan. Har du enda ikke din egen hjemmeside, kan du lese nederst, hvordan du kommer i gang! Det er så enkelt at alle kan være med og så er det helt gratis å prøve!


Forfatter: Jann Kalf Larsen

Julen nærmer seg med hastige skritt. Det vitner i hvert fall de mengder av julekataloger, som hver uke utgjør en stadig større andel av posten. Så det er nå, du skal gi din Dyrenett-123hjemmeside riktig julestemning eller lage en helt ny hjemmeside hvis du ikke allerede har en. Så kan du dele julens gleder med familie, kollegaer og venner.
For julen er jo tross alt mye annet enn julekataloger og -gaver. Det handler jo i virkeligheten om hygge og samvær med familie og venner. Og både hygge og samvær kan du lett lage på en Hjemmeside.

Tell ned til Jul med et julekalenderlys
Riktig mange forbinder julen med lys. Ikke kun adventslysene, men også i høy grad kalenderlyset, som vi brenner ned litt hver dag fra 1. til og med 24. desember. Så hva er mer opplagt enn å legge et kalenderlys på din hjemmeside?

Og det er nettopp en av de funksjoner, som du kan gjøre bruk av i julemåneden. Fra slutningen av november kan du således plassere et kalenderlys på høyre side av din hjemmeside. Det tenner automatisk 1. desember og brenner heretter ned dag for dag frem til juleaften.

Muligheten kommer automatisk til syne, når du logger på din Dyrenett-123hjemmeside og velger hovedsiden i din "Sidebygger". Det er bare til å krysse av i feltet utenfor "Kalenderlys" i boksen til høyre.

Pynt din hjemmeside med snø og Juleting
To andre ting, som de fleste forbinder med jul, er snø og Juleting (smånisser, julehjerter, pepperkaker, julelys, pakker og lignende). Det har du selvfølgelig også mulighet for å pynte din hjemmeside med.

Hvis du velger, at det skal være Juleting på din hjemmeside, vil de helt av seg selv dukke opp forskjellige steder på siden. Av og til også på noen litt overraskende steder, som for eksempel når nissene henger i menylinjen og "forsøker å komme opp".

Julesnø er selvfølgelig også en mulighet. Du kan således få snøen til stille å dale ned over din hjemmeside.
Både Juleting og snø velger du på samme måte som med kalenderlyset i din "Sidebygger". Det er bare til å krysse av så kommer tingene til syne på din side!
Når julen er overstått, forsvinner alle "julerierne" automatisk fra din hjemmeside. Så det behøver du altså ikke selv huske på.

Enda mer julestemning
Det er mange flere muligheter for å lage jul på din hjemmeside. Du kan for eksempel legge julemusikk på siden, så dine besøkende mødes av en av de kjente julemelodier. Det er flere forskjellige, som du lett kan velge fra en liste.

En opplagt mulighet er også å lage en elektronisk ønskeseddel. Så kan de besøkende ikke kun se dine julegave-ønsker på din hjemmeside, men du kan også sende ønskeseddelen til familie og venner via e-mail.
Alle blir glade for å motta et julekort. Ikke minst, hvis det er et personlig julekort. Og ingenting er enklere å lage på din hjemmeside. Du kan for eksempel lage elektroniske julekort med dine egne bilder (for eksempel juletreet fra siste år, barnene eller lignende) og så sende dem til familie, kollegaer og venner som e-mail.

Du kan også "pynte" dine bilder i for eksempel fotoalbum med juleting. En opplagt mulighet er, å gi personer på bildene juleskjegg og nissehuer på, eller bare krydre billederne med forskjellige former for julepynt.
Alle disse muligheter finner du selvfølgelig i din "Sidebygger". Her er både guider og maler, som gjør det enkelt og raskt å lage.

Gi en spesiell julegave
Vi kommer ikke utenom det! For de fleste er julen også ensbetydende med gaver, hvor man både gir og mottar!
En julegave-ide til familie og venner kunne for eksempel være et 3-måneders abonnement på en gratis Dyrenett-123hjemmeside. Det har du nemlig en mulighet for å gi som betalende abonnent. Så giver du en gave, som kan vekke glede. Og ikke kun de første dagene etter julen, men i meget lang tid.

Gledelig jul
Din hjemmeside og dine besøkende fortjener å komme i den rette julestemning. Det kan du hjelpe dem med, ved å pynte siden med de morsomme juleting samt å gjøre bruk av de øvrige muligheter for julestemning.
Samtidig kan du hygge deg med julepynting på din hjemmeside og selv komme i den rette stemning opp til høytiden!
Fra alle oss på Dyrenett og 123hjemmeside til alle Dere: Riktig god Jul!


Viktig informasjon til deg som enda ikke har en Dyrenett-123hjemmeside: Har du ikke allerede en hjemmeside kommer du enkelt i gang. Sånn gjør du:

1) Tryk på ”Din egen hjemmeside” i menyen til venstre eller HER og klikk på den gule knapp, hvor det står ”OK!, Start min gratis hjemmeside nå”.
2) Velg navn til din hjemmeside.
3) Velg et passord og inntast din email. Klikk så igjen på ”OK!, Start min gratis hjemmeside nå” – og du er allerede i gang med å bygge din side :-)Det er både enkelt og morsomt å bygge sin egen side. Dyrenetts hjemmesideservice er 100 % renset for ”Teknisk språk”, så selv dem som ikke er god til å bruke en computer kan du være med.

Klikk her for å se oversikten over artikler om andre.

Nyhet! Lag din egen hjemmeside om din andre. Prøv gratis her!

Klikk her for å komme tilbake til artikkelsiden.

Har du synspunkter på artiklene, eller kanskje du har en artikkel du selv vil publisere på Dyrenett.no? Send oss en e-post!

 

Ukens Kjæledyr
Ukens Kjæledyr
DALBY PILEN
Annonsering på Dyrenett.no
Søk på Dyrenett.no:
 
Annonser
Det er 0 annonser om andre.
De siste annonsene:

Artikler
Bøker
Linker
Det er 295 linker om andre.
De siste linkene:
KULIV
KULIV
KULIV
Chihuahuaforum
Bergseng

Nyheter
Veterinær

Copyright © Dyrenett 2000-2018. Ansvarlig redaktør: Svein-Erik Wennberg.
Informasjon om Dyrenett.no. Informasjon om annonsering.
Alt som er skrevet og all grafikk som finnes på disse sidene er beskyttet etter lov om 
opphavsrett til åndsverk. Rettighetshaver er Dyrenett.no og de respektive forfatterne.

Fortell en venn om Dyrenett.no:  

Dyrenett.no - for alle som er glad i dyr! Kjæledyr, Hest, Hund, Katt, Fugl, Kanin, Gnager, Fisk

page hit counter