Dyrenett.no
Dyrebutikker Andre Nettbutikker Andre Smådyrklinikker Andre Produkter Andre Oppdrettere Andre
Andre-forside
 Annonser
 Artikler
 Bøker
 Fakta
 Forum
 Kalender
 Klubber
 Linker
 Navn
 Nyheter
 Veterinær
 Ukens Kjæledyr
 Shopping
 Konkurranse
 Søkemotor
 Nyhetsbrev
 DyreKort
 Historier
 Bransjeregister
 Dyrebutikker
 Plakater
 Hjemmesider
Hest Hund Katt Fugl Gnager Fisk Andre
Motta Dyrenett.no
sitt nyhetsbrev:

Andre Artikler

Jakter på usympatiske kjæledyr

Trude Mostue leder i desember en ny serie på Animal Planet sammen med to andre dyreeksperter. Gjennom åtte episoder skal Storbritannias verste kjæledyr kåres.


Forfatter:

Du skal ikke skue hunden på hårene, og du skal heller ikke dømme et kjæledyr etter utseende – disse pelskledde vennene kan være søte myke og tilsynelatende uskyldige, men de kan også skape komplett kaos og ødeleggelse. I Animal Planets helt nye serie, Storbritannias verste kjæledyr, som har premiere lørdag 3. desember kl 19.00 med fortsettelse påfølgende lørdager kl. 19.00, reiser dyreekspertene Trude Mostue, Roger Mugford og David Sands Storbritannia rundt for å hjelpe frustrerte eiere å med temme landets mest ufordragelige kjæledyr.

Serien i åtte deler viser kjæledyr Storbritannia rundt, som har blitt nominert av sine eiere på grunn av dårlig oppførsel. Våre dyreeksperter går helhjertet inn for å rehabilitere disse gale skapningene og eierne får utdelt en trestegs plan for handling.

Dyreekspertene skal hjelpe både kjæledyrene og eierne å jobbe seg gjennom fasene i planen, før et veloppdragent kjæledyr og en takknemlig eier sendes tilbake til et mer fredfullt hjem. Hver episode følger disse skremmende skapningene for å se om de adopterer retningslinjene eller om deres uheldige atferd er uhelbredelig.

Storbritannias verste kjæledyr er et festlig og avslørende innblikk i livene til Storbritannias mest skandaløse kjæledyr og deres hjelpeløse, forpinte eiere.

Episode Guide

EPISODE 1 – ANTISOSIALE KJÆLEDYR

Sendes lørdag den 3. desember kl. 19.00

TRUFFLE, DEN SKVETTENDE LABRADOREN

Til tross for alderen på 4 år, har den sjokoladebrune Labradoren Truffle ikke lært kunsten om blærekontroll. Men i stedet for å skvette ukontrollerbart over alt, slipper nervøse Truffle vannspruten løs over beina til husets gjester, eller ukjente personer ute på tur.

BARNEY, DEN BANNENDE PAPEGØYEN

Eieren Geoff adopterte Barny for tre år siden når hans tidligere lastebilsjåføreier emigrerte til Spania. Men det var ikke før sognepresten kom på besøk og Barny ba ham dra til H** Geoff oppdaget at han hadde en problempapegøye i huset.

BARNEY, DEN PARENDE BULLDOGEN

John nominerte sin hund til programmet fordi det, bortsett fra John, ikke finnes noe Barny ikke vil pare seg med. Fra gjester til oppblåsbare målstolper, Barny prøver seg på alle.

EPISODE 2 – USIKRE KJÆLEDYR

Sendes lørdag den 10. desember kl. 19.00

SANDY, HUNDEN SOM IKKE SVINGER TIL HØYRE

De fleste kjæledyrene har en eller annen form for redsel, enten det er snakk om fyrverkeri, torden eller andre høye lyder. Men John Wilcocks Border collie, Sandy, er et unikt tilfelle – hun klarer ikke å svinge til høyre og legger seg ned uten å røre seg hvis du prøver å tvinge henne.

PIPPA, MANNEN OG DEN HATEFULLE KAKADUEN

Pippa er en pratsom kakadue som elsker å bruke tiden sammen med eieren Stacy. Stacy har lært henne mange triks – Pippa sitter på skulderen, mates fra hånden, holder henne i hånden og kysser henne. Hun er den perfekte fuglen. Men ta en mann med inn i rommet og hun forvandles til en morder.

MOSES, HUNDEN SOM TILBER SIN EIER

Hunder er kanskje menneskets beste venn, men det inkluderer ikke Maggie Whites. Springer Spaniel Moses gjør livet hennes til et helvete. Moses forguder mannen Greg over alt på jord, og gjør hva som helst for å være sammen med ham, også hoppe ut av åpne vinduer i annen etasje og rase gjennom vindusruter.

EPISODE 3 – ULYDIGE KJÆLEDYR

Sendes lørdag den 17. desember kl. 19.00

DRUMMER, DEN TYVAKTIGE LABRADOREN

Hundevokter Betsy reddet 4 år gamle Drummer for ett par år siden, etter han ble påkjørt. Men Drummers vennlighet er ikke reparert. For å si det enkelt er Drummer en tyv.

ODIE, DEN PARANOIDE KATTEN

Odie har nylig flyttet inn sammen med sin eier Vicky, og er den nye katta i byen. Men han sliter med å skaffe seg venner. Han forvillet seg inn i naboens hus, og kom seg ikke ut. Han spiste omgående undulaten deres og ødela alle teppene før han ble berget.

BEATRIX, DEN SLEMME KANINEN

Teresa elsker kaniner og eier 14 av dem (fire bor inne i huset). Hun har likevel store problemer med en av dem, Beatrix. Beatrix var hennes første huskanin. Den er veldig bortskjemt, og nå høster Teresa fruktene av det. Beatrix hakker på de andre kaninene og jager dem rundt. Vil hun ikke ha Teresa i rommet biter, fråder og hveser kaninen til hun forsvinner.

EPISODE 4 – FORVIRREDE DYR

Sendes lørdag den 24. desember kl. 19.00

ALFIE, DEN LATE BULLDOGEN

Alfie er en kule av bulldogenergi. Kom inn døren og han er så mye oppå deg at han til slutt må dras bort og sperres inne. Men ta frem tauet og nevn tur, og Alfie legger seg til rette på sofaen. Han har glemt hva en hund skal like, og hater å gå på tur.

NONNIE, DEN FEITE, BORTSKJEMTE KATTEN

Nonnie er katten som lever som kremen. Hun er ekstremt bortskjemt og styrer huset. Hun har kloret opp alle teppene, så tilgangs at hun nå har eget rom med flislagt gulv og spesialinstallert oljeovn, som holder henne varm natten igjennom.

CHUBBY, DEN “MENNESKELIGE” FRANSKE BULLDOGEN

Chubbys eier Maxine mener Chubby tror han er menneske, og at han ønsker å bli behandlet som et. Han mener selv han er sjefen i huset, og får han beskjeder sender han foraktelige blikk.

EPISODE 5 – KJÆLEDYR UTE AV KONTROLL

Sendes lørdag den 31. desember kl. 19.00

GOLDIE, HUNDEN SOM HATER HUNDER

Goldi er en adoptert Corgi blandingshund som har forårsaket kaos siden han ankom Martin og Junes hjem. Martins sjef døde og etterlot hunden Goldie, så Martin tok vare på ham. Men da han brakte Goldie hjem, misslikte han Martins egen hund, Toby, fra starten av. Resultatet er ekstremt høy bjeffing og voldelighet.

BRACKEN, DEN ONDSKAPSFULLE FRESENDE KATTEN

Politikvinnen Heather reddet en skremt Bracken fra en hekk for fem år siden, men på tross av at hun har investert 60 måneder med kjærlighet i katten, responderer Bracken kun med fresing, kloring og en knurrende lyd. Heather forguder henne og fatter ikke hva som gjør katten så ulykkelig eller hvorfor hun forkaster henne. Heather har også nylig overtatt katten Dolly etter sin partners far da han døde. Dette har oppskaket Bracken enda mer. Nå bruker hun mesteparten av tiden ute, og kommer bare inn for å spise. Partneren Mark er livredd for den fresende pusen og Heather holder på å gå fra forstanden.

CHARLIE, DEN HYLENDE TERRIEREN

Charlie er som et skrikende barn. Når han vil ha mat skriker han, når eierne Siobhan og Kenny setter seg for å spise skriker han, når barna er i nærheten blir han sjalu og skriker helt til menneskene gir ham oppmerksomhet.

EPISODE 6 – AGGRESSIVE KJÆLEDYR

Sendes lørdag den 7. januar kl. 19.00

SWEEP, DEN GALE AIREDALE TERRIEREN

Sweep er ekstremt territorial. Hvis noen kommer inn i huset vil han fare på ham eller henne. For å si det som det er; han er skrekkinngytende. Når mennesker kommer på besøk må Sweep settes ut (selv om han nå har lært hvordan han åpner bakdøren og komme seg inn igjen) eller holde ham i bånd. Når postmannen leverer post er han heldig hvis han får beholde fingeren, og posten er for det meste ødelagt.

FIFI, DEN RASENDE ILDEREN

Den 12 måneder gamle ilderen Fifi angriper alt som rører seg. Ikke bare mennesker er Fifis mål, men også de andre ildrene hun bor sammen med. Ilderen er generelt en sosial skapning, men Fifi følger ikke stereotypen.

TALLULAH, DEN PISKENDE IGUANAEN

6 måneder gamle Tallulah krever mye av eieren. Hun angriper når du åpner tanken, pisker og prøver å bite alle sammen, Hun er veldig vanskelig å fange – hun har drukket blod så du kan ikke holde hendene i nærheten av hodet hennes.

EPISODE 7 – UTFORDRENDE KJÆLEDYR

Sendes lørdag den 14. januar kl. 19.00

BUMBLE, DACHEN SOM BITER ANKLER

Bumble er bare 40 cm lang, men størrelsen er ikke alt og 15 cm høy er den perfekte høyden for å bite ankler. Det spiller ingen rolle hvem de tilhørerer, men barn er en spesiell favoritt. For eieren, Anita, er Bumbles atferd en konstant bekymring.

CLIPPER, DEN SJALU AFRICAN GREYEN

Jim and Ann har hatt Clipper i 12 år. De var alle tre en lykkelig familie, og med baby på vei kunne ikke ting bli bedre. Men Clipper kom på andre tanker da Callum blr født for 10 år siden. Sjalu på familiens nye medlem, viste Clipper uvilje ved å bjeffe til Callum og jage ham rundt i huset, for å angripe bena hans.

SCRAPPY, EN JACK RUSSEL MED NERVØS MAGE

Scrappy elsker Colin og Colin elsker Scrappy. Men Scrappy elsker Colin så mye at når Colin må dra fra huset, blir Scrappy opprørt. Og for å vise Colin hvor opprørt han blir, gjør han fra seg på gulvet i gangen hver gang utgangsdøren lukkes.

EPISODE 8 – FINALEN

Sendes lørdag den 21. januar kl. 19.00

Dette timeslange spesialprogrammet, vil oppsummere alle kjæledyrene vi har møtt i serien. Våre ni finalister må møte Trude, Roger og David ansikt til ansikt og vi stiller dem på rekke for å fotografere skammen! Prosessen med å redusere de ni for å avgjøre hvem som i virkeligheten er Storbritannias verste kjæledyr starter.

Klikk her for å se oversikten over artikler om andre.

Nyhet! Lag din egen hjemmeside om din andre. Prøv gratis her!

Klikk her for å komme tilbake til artikkelsiden.

Har du synspunkter på artiklene, eller kanskje du har en artikkel du selv vil publisere på Dyrenett.no? Send oss en e-post!

 

Ukens Kjæledyr
Ukens Kjæledyr
DALBY PILEN
Annonsering på Dyrenett.no
Søk på Dyrenett.no:
 
Annonser
Det er 1 annonser om andre.
De siste annonsene:
Ielts-sertifikat, toefl, ...

Artikler
Bøker
Linker
Det er 295 linker om andre.
De siste linkene:
KULIV
KULIV
KULIV
Chihuahuaforum
Bergseng

Nyheter
Veterinær

Copyright © Dyrenett 2000-2018. Ansvarlig redaktør: Svein-Erik Wennberg.
Informasjon om Dyrenett.no. Informasjon om annonsering.
Alt som er skrevet og all grafikk som finnes på disse sidene er beskyttet etter lov om 
opphavsrett til åndsverk. Rettighetshaver er Dyrenett.no og de respektive forfatterne.

Fortell en venn om Dyrenett.no:  

Dyrenett.no - for alle som er glad i dyr! Kjæledyr, Hest, Hund, Katt, Fugl, Kanin, Gnager, Fisk

page hit counter