Dyrenett.no
Hesteutstyrsbutikker Nettbutikker Hest Veterinærer Hest Produkter Hest Hestefôr Staller & Stutterier Skoler med Hest Rideopplevelser
Hest-forside
 Annonser
 Artikler
 Bøker
 Fakta
 Forum
 Kalender
 Klubber
 Linker
 Navn
 Nyheter
 Veterinær
 Ukens Kjæledyr
 Shopping
 Konkurranse
 Søkemotor
 Nyhetsbrev
 DyreKort
 Historier
 Bransjeregister
 Dyrebutikker
 Plakater
 Hjemmesider
Hest Hund Katt Fugl Gnager Fisk Andre
Motta Dyrenett.no
sitt nyhetsbrev:

Annonser - Hest

Fòrrytter ønskes  (for andre kategorier; klikk her.)

Benny søker fôrrytter
Benny (III) er en 14 år gammel (f. 2003), gråblakk fjording/connemarablanding, 147cm i mkh.

Benny har gått mange år som rideskolehest, helt til han fant ut at dette ikke var noe for han. Han kan være en rampete kar, men gir masse av seg selv så lenge du setter grenser fra første stund, for ja - han tester MYE i begynnelsen.

Benny har i dag startet 80cm på treningsstevner, men har hoppet inntil 90-100cm på trening og løshopping. Da min egen interesse frem til nå har ligget på å trene han opp i dressur igjen, er han noe rusten i sprangen, men gjør jobben sin med glede. Han har også blitt prøvd over noen små stokker ute, noe han syntes var kjempegøy. Han kan bli noe iverig og sterk, og krever derfor en erfaren rytter.

I dressur går han sjenkelvikninger, traverer og versader i skritt og trav, bakdels og fordelsvendinger, rygging, galoppbytte via trav, og fatter galopp fra skritt. Det siste året har gått med til å trene han opp etter en lenger periode der han har stått stille. Han har i år startet LC til 62,3% og LB til 58% - potensialet er der, men han trenger mer trening.

Dette er en hest med mye personlighet, som står klar og hilser deg hver morgen når det er klart for fôring - han elsker stell og kos, og er glad i å følge med på det som skjer. På boksen er han snill og stelle, på tur er han veldig grei og brøyter seg frem. Han kan stresse litt alene og teste litt i begynnelsen, men gjør stort sett ikke noe særlig ut av seg.

Benny settes ut på fôr 3-4 dager i uken nå frem til jeg skal begynne å ri han selv igjen i januar, og vil da være tilgjengelig 3 dager i uken. Da har vi tre dager hver, inkludert en dag fri for han.

Fôrrytter har det fulle ansvaret for hesten de dagene man har den, som da inkluderer stell og trening av hesten, møkking inne og ute, gjøre klart fôr, og å ta vare på utstyret. Rett rytter kan låne han med på treninger og stevner dersom det er ønskelig. Han er ikke ponnimålt, men det vil ikke være noe problem å få ordnet dette hvis interesse.

Benny står nå, og skal bli stående oppstallet hjemme hos oss i Tosebygda i Trøgstad, 5 minutter kjøring fra Trippestad i Askim. Her står han på utegang sammen med en annen ponni, men vi skal bygge bokser iløpet av høsten. Vi har dessverre ikke ridebane, men vi kan bruke upløyde jorder halve året, samt flotte turmuligheter i skogen som ligger rett utenfor. Ingen kollektivtrafikk, så man er nødt til å ha førerkort på moped eller bil, eller mulighet for å bli kjørt. Oppfølging vil bli gitt, og undervisning kan gies hvis ønskelig (BHS AI).

Det er ønskelig med voksen person, eventuelt voksen person som er godt involvert og ansvarlig hvis rytter er under 18år. Kontrakt vil bli skrevet. Kun seriøse henvendelser.
Benny søker fôrrytter
Pris0
NavnJulie Olsen
StedØstfold
E-post julieolsenzazula@live.com
Telefon93654618
Mobil
Link
Annonsen ble registrert 29.8.17 18:09 og er vist 818 ganger. Slett annonsen!

Finner du denne annonsen upassende? Tips oss

Del på Facebook

Andre annonser i samme kategori:

Vanlige annonser:
Benny søker fôrrytterBenny søker fôrrytterSted: Østfold
Dato: 29.8.17
Chillipepper søker rytterChillipepper søker rytterSted: Østfold
Dato: 29.8.17

Nyhet! Lag en hjemmeside om din hest. Prøv gratis her!

Prøv en annonse på Dyrenett.no - norges største markedsplass for kjøp og salg av dyr og utstyr! Du kan selv legge inn annonser og velge om du vil ha en gratis annonse, eller en rimelig profilert annonse. For å legge til en ny annonse; klikk her.

For å se alle kategoriene under hest; klikk her.

 

Ukens Kjæledyr
Ukens Kjæledyr
DALBY PILEN
Annonsering på Dyrenett.no
Søk på Dyrenett.no:
 
Annonser
Artikler
Bøker
Linker
Det er 1404 linker om hest.
De siste linkene:
Horsecompetition
Bjørg
Pure Royalty Equestrian
Hanne
Fotografi

Nyheter
Veterinær
Det er 148 spørsmål om hest.
De siste spørsmålene:
Rideskolehest
takk Heidi !!!
klapp sene hva er det?
Raser
trafikk(u)sikker


Copyright © Dyrenett 2000-2018. Ansvarlig redaktør: Svein-Erik Wennberg.
Informasjon om Dyrenett.no. Informasjon om annonsering.
Alt som er skrevet og all grafikk som finnes på disse sidene er beskyttet etter lov om 
opphavsrett til åndsverk. Rettighetshaver er Dyrenett.no og de respektive forfatterne.

Fortell en venn om Dyrenett.no:  

Dyrenett.no - for alle som er glad i dyr! Kjæledyr, Hest, Hund, Katt, Fugl, Kanin, Gnager, Fisk

page hit counter

Valid HTML 4.01 Transitional